Toon Decloedt

internationale HR-ervaring voor uw organisatie

Toon bouwde in 25 jaar een ruime internationale HR-ervaring op in top bedrijven.

Hij woonde en werkte in België, Frankrijk, Zwitserland en Duitsland voor onder andere Monsanto, Dow Chemical, AIG, Nokia, Raychem, Electrabel. Als lid van het Executive Committee nam hij de volle verantwoordelijkheid voor de uitbouw en implementatie van het HR-beleid in functie van de bedrijfsstrategie.

Hij stond regelmatig in de frontlijn van belangrijke veranderingsprocessen en was geconfronteerd met het beheren van overname en integratie van bedrijven. Hij leidde verschillende grote herstructureringen. Hij heeft een belangrijke ervaring in culturele en cross-business samenwerking, kennisoverdracht en ”strategische” Organisatie en Management ontwikkeling op Corporate niveau.

Nu treedt hij reeds 15 jaar op als zelfstandige Interim- en Crisis Manager en bouwde hierbij een portfolio op bij boeiende bedrijven zoals Alcatel, Sabena Technics, CB Direct (Eureko), Siemens Business Services, Brussels Airport Cy, Domo, RealDolmen, Bekaert, Imtech Belgium, Port of Antwerp, DesleeClama, Cevora, …

Zijn "trackrecord" en persoonlijkheid maken hem tot vertrouwenspersoon op hoog niveau.  Toon is arbeids-en organisatie socioloog.